Navigatie
Webshop
046a004243f4f368c21391ffa42a1d75.png
Eyeonfly nieuws
 02/09/2013

Ludo Boon, de eigenaar van Eyeonfly.nl, is bezig voor een opdrachtgever een geavanceerd beveiligingssysteem te ontwikkelen waarmee bouwmachines op locatie beveiligd kunnen worden, hierbij valt te denken aan de beveiliging van o.a. shovels, graafmachines, bulldozers, kranen, tractoren en landbouwvoertuigen. 

 

Naast de reeds bekende problemen met vandalisme aan en/of diefstal van bouwmachines is sinds de afschaffing van rode diesel een groeiend probleem binnen deze sector de diefstal van Diesel uit machines welke op de bouwlocatie achterblijven. Eyeonfly gaat alle bestaande technologieën, van bewegingsmelder, beveiligingscamera, optische- en geluidssignalen, GPS zender tot doormelding met videobeelden aan een particuliere alarmcentrale, combineren om niet alleen onregelmatigheden vroegtijdig te signaleren maar tevens de pakkans enorm te verhogen. 

Uiteraard bestaan er al beveiligingsmaatregelen voor afgesloten bouwplaatsen welke afdoende kunnen zijn, echter het nu in de ontwikkeling zijnde systeem is ook te gebruiken op openbare locaties of moeilijk afsluitbare plekken zoals een weiland, natuurgebied of woonwijk.

Eyeonfly.nl: “Kwaliteit in veiligheid”